BAŞKAN ELÇİN 4. YILINDA ARTVİN HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel 03/04/2023 13:56

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin 4. yılında Artvin Halkına teşekkür mesajı yayınlandı.

Kıymetli Hemşehrilerim;

Artvin için el ele vereli, sevinç ve üzüntüde ortaklık edeli tam 4 yıl oldu.

Bu süreç içerisinde, Belediye Meclis Üyelerimiz ve #Emekçi Çalışma Arkadaşlarımla #birlikte sizlere hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadık.

4 yıllık tüm hizmetlerimizi,

“Rant değil Halk”,

“Yandaş değil Vatandaş”,

“Günü kurtaran değil geleceği planlayan”,

“Tüm engellemelere karşın canla başla çalışan”,

“Mazeret  değil hizmet üreten”,

“Partim ya da Partin değil ARTVİN”

şiarını benimseyerek şeffaf Belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdik.

Göreve başladığımız ilk günden, onurla taşıdığım parti rozetimi, gururla taşıdığım ulusal önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ümüzün rozetiyle değiştirerek;

31 Mart 2019 tarihinden itibaren bu yana geçen 4 yıllık süre zarfında; hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimsenin siyasi kimliğini sorgulamadan, hiç kimsenin etnik kimliğini araştırmadan, şehrimizde yaşayan herkesi birey olarak değerlendirip azim, gayret ve heyecanla hizmet etmeye çalıştım.

2019 Yerel seçimlerine hazırlanırken hemşehrilerimize, şehrin ekonomik hayatından, kültür hayatına, yaşam konforuna kadar katkı sağlayacak projelerin sözünü verdik. “#BirlikteKazanacağız ve #BirlikteYöneteceğiz” sloganı ile çıkmış olduğumuz yolda, hedeflerimizden ve verdiğimiz sözlerin hiç birini unutmadan, siz hemşehrilerimizle birlikte şeffaf yönetim anlayışıyla Derman Belediyeciliği yapmaya devam ediyoruz.

Seçimlerin üstünden geçen 48 ay içerisinde söz verdiğimiz 33 projemizden 24’ünü hayata geçirdik.

Seçim öncesi söz vermeyip, ancak göreve geldikten hemen sonra önceliklendirdiğimiz şehrimizin içme suyu, kanalizasyon #altyapı çalışmalarını tamamladık.

Köprübaşına kadar gelen fakat şehre giremeyen doğalgazı hemşehrilerimizle buluşturmak için çok çalıştık. Belediyemiz uhdesine tüm maddi yükümlülükleriyle birlikte 5 km’lik Çayağzı Mahallesi ve Çarşı Mahallesi arası yolu, Karayolları’ndan devralarak başlattığımız #Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını çok kısa bir süre içerisinde sağladık, şehrimizin %90’ını planlanan projenin 2 yıl öncesinde doğalgaza kavuşmasını sağladık.

Şehrimizin simgesi olan ve yıllardır çözülemeyen #Kafkasör Yaylamızdaki #BoğaGüreşleri’nin yapıldığı alan ve çevresini, yani 83.000 m2 araziyi, İşadamı hayırsever hemşehrimiz Sayın İsmet ACAR’ın Bağışı, Mülk sahibi Gökçen ailesinin anlayışları ile, satın alarak Belediyemiz adına tapu tescilini yaptırdık ve Artvin Halkının öz malı olarak hemşehrilerimizin özgürce kullanımına sunduk.

Saygıdeğer İsmet ACAR’ın deyimle Kafkasör Hemşehrilerimize helali hoş olsun.

Hemşehrilerimizin daha mutlu ve konforlu bir hayat sürmeleri için 7/24 onların hizmetinde yılmadan usanmadan canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Şehrimizin gelecek 50 yılını planlayarak sorunlara kalıcı çözümler üreterek çağdaş kent projelerimizle katılımcı yönetim anlayışımızla #Türkiye’de öncü bir #Belediye olduk.

Göreve geldiğimiz 4 yılının büyük bir çoğunluğunu coronavirüs illetiyle gelen #pandemi süreciyle geçirdik. Bundan dolayı kültürel ve sosyal projelerimizi fazla gerçekleştiremedik.

Önümüzdeki günlerin felaketlerden ve olumsuzluklardan uzak günler olmasını diliyor, sizlerle çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde buluşmayı temenni ediyorum.

O kadar çok hizmetleri gerçekleştirdikki; ne temel atma nede açılış törenlerini yapmayla ilgilendik, sadece hizmet etmeye odaklandık.

Yaptığımız hizmetlerin açılış törenlerini ayrı ayrı yapsak hizmet verdiğimiz 4 yıl yetmez.

Önümüzdeki birkaç gün içerisinde, sıfır olarak satın aldığımız son sistem otomatik Kilit Parke tesislerinde, üretime başlayıp,  şehrimizde altyapı çalışmalarından kaynaklı tahrip olan cadde ve sokakların yollarının tamamını yeniden yaparak, kimseye minnet etmeden,kimseye yalvarmadan kendimiz üretip, kendimiz yollarımızı ve kaldırımlarımızı yaparak, şehrimizi güzelleştireceğiz.

Bu süre zarfında bizden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, sağlık mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Beni ve arkadaşlarımı mahcup etmeyerek bu onurlu göreve layık gören, Artvinli hemşehrilerime, görevde geçirdiğim  4  yılda verdikleri destek ve güçten dolayı; minnet ve şükranlarımı bir kez daha belirtiyor; #SanaSöz veriyorum #Artvin, bu can bu bedende olduğu müddetçe, ben de siz hemşehrilerimi, mahçup etmemek, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da canla başla, azimle, gayretle çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum.

#TıkırTıkırÇalışıyor

#Teker Teker Tamamlıyoruz.

Birlikteysek eğer gücümüz her şeye yeter.

Teşekkürler ARTVİN!